Heldag: 22 000,-  
Dette er prisen for 10 timer fotografering. Her blir jeg med hele dagen. Om dere skulle ønsker å utvidet fotograferingen, så blir det timepris. Inkludert i prisen en kjærestefotografering på en time i forkant - er inkl 5 bildefiler. Et 20x20 (20 sider) album, 60 høyoppløselig bildefiler og bildene fra resten av dagen er også inkludert i prisen (lavoppløselig).    
Kjøp av forstørringer og takkekort kommer i tillegg.                      
Kjærestefotograferingen er en super måte å bli kjent med hverandre og fin trening til å stå fremom kameraet. Her får dere 5 høyoppløselige bildefiler som kan brukes til invitasjon, dekorasjoner ect. til og i bryllupet.
Verdi på kjærstefoto og album: 4 500,-
Halvdag: 12 000,- 
Dette er prisen på 6 timer fotografering. I denne pakken er vielsen, portrettene, velkomsten og gruppebilder inkludert. Her får dere 30 høyoppløselige bildefiler inkl samt bilder fra resten av dagen (lavoppløselig). 
Kjøp av forstørringer og takkekort kommer i tillegg. 
Portrett: 5000,-
Dette er prisen på 3 timers fotografering, hvor dere selv bestemmer om vielsen skal være inkludert. Her får dere med 5 høyoppløselige bildefiler fra portrettene, samt 50 bilder dersom dere velger å ha med vielsen. Kjøp av forstørringer og takkekort kommer i tillegg.

Samtale før bryllupet og visningstime er inkludert i alle pakkene.
Bookinger for 2024 - ting kan endre seg så send på meg en melding hvis du lurer på noe!

You may also like

Back to Top